• 0237 244 930

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental Jpr-prefabricate.ro, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Cine suntem și cum ne puteți contacta

Jpr-prefabricate.ro este o solutie web dezvoltata de S.C. INDEED DIGITAL MEDIAL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Focsani, str. Trotus nr. 46, cod unic de înregistrare fiscală 34745493 pentru JPR PREFABRICATE SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Str. Silozului, 12, Romania, Suraia, Jud. Vrancea, cod unic de înregistrare fiscală 25342289, telefon: 0040 237 244 930 (denumita în continuare “noi“). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele dvs cu caracter personal.
Întrucât suntem întotdeauna deschiși să aflăm opiniile dumneavoastră, precum și să vă furnizăm orice informații suplimentare de care ați putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs, vă încurajăm să contactați la dresa de email vanzari@jpr-prefabricate.ro sau la numarul de telefon: 0040 237 244 930

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs. astfel:
Când completati un formular Jpr-prefabricate.ro, ne transmiteți: adresa de e-mail, numele și prenumele, numarul de telefon. Acestea nu vor fi salvate in baza de date a siteului si nu veti fi contactat in scopuri de marketing ci vor fi folosite doar pt scopul in care ati completat acel formular (de ex: daca completati formularul pentru a participa la un concurs, veti fi contactat doar daca ati fost declarat castigator, si niciodata ulterior.)

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.
Transmisia datelor dvs. cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultimă generație si le stocam pe servere securizate, asigurând in acelasi timp redundanța datelor.

×
Bine ati venit pe siteul JPR-Prefabricate!
Cu ce va putem fi de folos?